Home

Program antiplagiat ministerul educatiei

8. Nu există limite zilnice cu privire la mărimea şi numărul documentelor verificate; Termenii şi condiţiile de colaborare vor fi stipulate în contract şi adaptate cerinţelor clientului. Dacă sunteţi interesaţi de acest tip de colaborare, vă rugăm să ne contactaţi la: contact@sistemantiplagiat.ro Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem antiplagiat pentru tezele de doctorat. Ministerul Educatiei doreste sa cumpere si sa utilizeze un program special de detectare a plagiatului in lucrarile stiintifice. Pentru aceasta, ministerul a primit doua oferte, la o valoare aproximativa de 4,7 milioane de euro Verificare Originalitate, Raport AntiPlagiat. Daca esti student sau masterand si lucrezi la lucrarea de licenta ddisertatia de master, softul DetectarePlagiat.ro este un instrument gratuit de detectare plagiat

Educație - Sistemantiplagiat

Descarcare si utilizare gratuita program detectare plagiat. Versiune. DetectarePlagiat.ro versiunea v3.0. DetectarePlagiat.ro = cel mai performant program de detectie a plagiatului agreat de Comisia de Etica si utilizat in majoritatea Universitatilor din Romania si R. Moldova. Compatibilitate Ministerul Educatiei incearca de ani de zile sa gaseasca un sistem corect care sa depisteze orice lucrare plagiata, iar acum pare sa fi gasit solutia. Pentru 20 de milioane de lei, Ministerul Educatiei poate achizitiona una dintre cele doua oferte primite, cu solutii IT care vor depista orice urma de plagiat Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem antiplagiat pentru tezele de doctorat. Luni, 28 Octombrie 2013, ora 16:16. Ministerul Educatiei doreste sa cumpere si sa utilizeze un program special de detectare a plagiatului in lucrarile stiintifice. Pentru aceasta, ministerul a primit doua oferte, la o valoare aproximativa de 4,7 milioane de euro Lucrările de doctorat plagiate vor putea fi descoperite cu ajutorul unui sistem informatic al Ministerul Educaţiei. La sfârşitul anului trecut au fost desemnate firmele care vor realiza proiectul. Valoarea contractului este de aproape 12,5 milioane de lei fără TVA, bani care vin din fonduri europene Lucrările de doctorat plagiate vor putea fi descoperite cu ajutorul unui sistem informatic al Ministerul Educaţiei. Iar primul pas a fost deja făcut. La sfârşitul anului trecut au fost desemnate firmele care vor realiza proiectul. Valoarea contractului..

Daca ati mai instalat programe, sigur stiti ca unele din ele vin la pachet cu alte softulete care, daca nu sunt debifate in timpul instalarii programului dorit, vor fi si ele instalate, chiar daca nu sunt dorite. Acesta insa NU are optiunea de debifare, pentru a rula instalarea mai departe este obligatoriu sa se instaleze si un alt program Program Antiplagiat Online - Sistemantiplagiat.ro Verificați originalitatea textului dumneavoastră Sistemul nostru este folosit în peste 57 de universități din România și peste 600 de instituții la nivel internațional Lucrările de doctorat plagiate vor putea fi descoperite cu ajutorul unui sistem informatic al Ministerul Educaţiei. Primul pas a fost deja făcut. La sfârşitul anului trecut au fost desemnate firmele care vor realiza proiectul. Valoarea contractului este.. Ministerul Educației și Cercetării Științifice încalcă Legea privind liberul acces la informațiile de interes public și refuză să ofere date suplimentare privind portalul antiplagiat finanțat din fonduri europene.. A trecut mai bine de o lună de când, în 20 octombrie, PressOne a publicat articolul în care arăta că Ministerul Educației Naționale, condus atunci de Sorin.

Sistem antiplagiat ministerul educatiei - Ziare

Ordinul nr. 3.371 din 12 martie 2013 prin care Ministerul Educatiei a aprobat primele programe si planul cadru care se respecta si acum prevede ca din anul 2015-2016 se aplica un curriculum nou si pentru clasele a III-a si a IV-a. Planul-cadru pentru clasele a III-a si a IV-a: Cate ore sunt alocate fiecarei materii, pe saptaman Lucrarile de doctorat plagiate vor putea fi descoperite cu ajutorul unui sistem informatic al Ministerul Educatiei. Iar primul pas a fost deja facut. La sfarsitul anului trecut au fost desemnate firmele care vor realiza proiectul. Valoarea contractului este de aproape 12,5 milioane de lei fara TVA,..

Ministerul Educaţiei a încheiat, la finele lui 2013, licitaţia ce viza implementarea unui sistem informatic antiplagiat pentru descoperirea lucrărilor de doctorat copiate din alte surse. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 15,4 milioane lei, cofinanţată din fonduri europene, potrivit Mediafax 2 thoughts on La doua zile dupa ce ARC a cerut MEN sa dispuna publicarea lucrarilor de doctorat Ministerul Educatiei a declansat o licitatie publica pentru un program anti-plagiat Jane Skimmer 18 februarie 2013 at 00:00. E un succes al DV., dar sunt multe forme de impostura, nu numai plagiatul. Lista impostori academici cunoscuti la 1 febr. 201 Chiar daca e vacanta, noul ministru al Educatiei le pregateste niste schimbari elevilor si parintilor. Aceste schimbari nu se refera la clasa pregatitoare si nici de examenele nationale. Clasa zero si Bacalaureatul raman aceleasi. In schimb, elevii vor avea manuale virtuale si reguli stricte anti-plagiat

Verificare Originalitate, Raport AntiPlagiat, Verificare

 1. Program de studii Definitia 9i/sau actul care defineste termenul Ministerul Educatiei Cercetärii Consiliul facultätii 8. DESCRIEREA PROCEDURII 8.1. Generalitäti Activitatea proceduratä de verificare anti-plagiat a lucrärilor de finalizare a studiilor de licentä s
 2. istrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, softul va fi folosit doar pentru tezele de doctorat care vor fi prezentate după 1 ianuarie 2016.
 3. În contextul măsurilor întreprinse de autorități pentru a preveni răspândirea epidemiei virusului COVID-19 în țară, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a emis ordinul nr. 368/2020 privind prelungirea suspendării procesului educaţional în cadrul instituţiilor publice şi private, de educaţie timpurie, instituţiile de învăţământ primar, secundar, profesional.
 4. istrul Monica Anisie

Descarcare si utilizare gratuita program detectare plagia

Încă din luna octombrie a anului trecut, Ministerul Educaţiei a primit două oferte pentru cumpărarea unei soluţii IT de gestiune a tezelor de doctorat şi a titlurilor universitare, care va permite şi verificări antiplagiat Ministerul Educaţiei a primit două oferte pentru cumpărarea unei soluţii IT de gestiune a tezelor de doctorat şi a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificări antiplagiat, contractul fiind estimat la 20,7 milioane de lei (4,7 milioane de euro), TVA inclusă, informează MEDIAFAX

inapoi la articol: Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari anti-plagiat in tezele de doctorat 15 comentarii Laurentiu78 [utilizator], Luni, 28 octombrie 2013, 16:0 verificate utilizând un program de antiplagiat. Lucrärile care se abat de la normele de tehnoredactare precizate sau nu corespund conditiilor mai sus-formulate, vor fi respinse. Pentru prezentarea lucrärilor în sectiuni, recomandäm autorilor sä se rezume la un numär de slide-uri care sä permitä expunerea in cel mult 10 minute. Directo ii.6. ordine ale ministrului privind atribuirea titlului de doctor, emise În anul 2012. om 3639/27.03.2012; om 5743/12.09.2012. MINISTERUL EDUCATIEI CERCETÄRII fì verificate prinfolosirea unui program de antiplagiat Termen de trimitere a lucrärilor pentru nr. Revistei ce va apärea în luna decembrie este 30 noiembrie 2020, pe adresa de e-mail ccdmures@y_ahoo.com Director, Alexandru-losif Ordin nr. 435 din 26.04.2021, Cu privire la organizarea evaluărilor semestriale și finale în anul universitar 2020-2021. Ordin nr. 1371 din 08.12.2020, Cu privire la măsurile de funcționare a instituțiilor de învățământ superior în perioada riscului de îmbolnăvire cu COVID-19. Ordin nr. 997 din 18.09.2020, Cu privire la aprobarea Foii de parcurs privind internaționalizarea.

Ministerul Educatiei a gasit solutia IT antiplagia

 1. istrul Educației a fost nevoit să argumenteze de ce le-a oferit dreptul autorilor de.
 2. Date statistice pentru învățământul superior din România. Registrul Educațional Integrat este o platformă care oferă acces la parcursul educațional al unei persoane, prin interconectarea sistemelor de gestiune din sectorul educaţional. Prin intermediu REI se accesează Registrul Matricol Unic, platformă care asigură gestiunea.
 3. Ministrului Educatiei Nationale nr. 3404/22.03.2018 Specializare ca formator - diploma eliberata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Director Program antiplagiat din cadrul UMFT (decizia Rectorului nr 203/12.05.2020) Membru în Comitetul Științific din cadrul Prorectoratului Științific (Hotărârea Senatului.
 4. - Ordinul Ministrului Educatiei nr. program de studiilspecializare, Proba 2, sustinerea lucrarii de licenta, lucrare verificata prin programul antiplagiat !iii care se lncadreaza Ia cei doi coeficienti In limitele acceptate: C1-50% similitudini, C2-20% similitudini..

Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem antiplagiat

 1. Educatie Fizica si Sport din Bucuresti Facultãti METODOLOGIE PRIVIND FINALIZAREA ON-LINE A STUDIILOR UNIVERSITARE DE LICENTÅ MASTERAT COD M - F - 05 - 01-01 EDITIA: 1 REVIZIA: 1 Hotarârea Senatului Nr. 21 / 18.02.2021 In acest sens, UNEFS utilizeazä în vederea verificärii originalitätii lucrärilor, programul antiplagiat Strikeplagiarism
 2. Ministerul Educatiei modifica normarea personalului nedidactic si auxiliar din invatamantul preuniversitar. Concret, daca in prezent la gradinitele cu program prelungit exista 1 post de ingrijitor (femeie de serviciu), bucatar, spalatoreasa la 15 copii, Ministerul vrea sa introduca de la 1 octombrie 2015 o medie pe judet de 1 nedidactic la 65 de copii
 3. istru al Educaţiei le pregăteşte schimbări elevilor şi părinţilor. Aceste schimbări nu se referă la clasa pregătitoare şi nici de.

Ministrul Educației, reacție fermă privind doctoratele suspecte de plagiat. INTERVIU MEDIAFAX. Știu că acolo (n.r. Academia Națională de Informații Mihai Viteazul) sunt mai mulți doctori care au solicitat în baza unei legi (OUG 94/2014) să renunțe la titlu fără să declare totuși că e vorba de un plagiat, fără să-și. MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ ION IONESCU DE LA BRAD DIN IAŞI FACULTATEA DE MEDICINĂ VETERINARĂ Aleea M. Sadoveanu nr. 8 Iaşi - 700489 Tel / Fax: 0040-232.219.113 E-mail: secr_vet@uaiasi.ro REGULAMENT de organizare și desfășurare a examenului de licență În prezent, programul antiplagiat pe care îl avem este folosit la cererea decanatului, atunci când există o suspiciune de plagiat. Asta se întâmplă pentru că plătești un abonament și în funcție de asta folosești programul antiplagiat Dar vom schimba acest lucru și din vară să verificăm prin sondaj toate lucrările indiferent că există sau nu o suspiciune de plagiat, a. ministerul educatiei na猿ionale Şi cercetĂrii Ştiin猿ifice univeritatea さcontantin ţrÂncuŞiざ din tÂrgu-jiu facultatea de Ştiiミ縁e ecoミoマice 2 ii.ă Înscriereaă candidailoră Înă vedereaă susxinerii examenului de finalizare a studiilor art.8 MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE Þge Sacoviaðin Bdu BACÄU, Str. Pictor Aman nr. 96, Cod postal 600164 Tel: 0234-562.600, Fax: 0234-516.448, Cod fiscal 9077555 antiplagiat. Participarea la Programul de Schimb de Baze de Date se poate realiza doar c

La 3 zile dupa ce le-a propus cercetatorilor direct organizarea a doua agentii distincte care sa distribuie banii cercetarii, Ministerul Educatiei anunta si pentru public, printr-un comunicat de presa, acest lucru. Descarca de aici Lista membrilor CCCDI care au participat la sedinta de vineri, potrivit Ministerului Educatiei Rep: Deci Ministerul Educatiei analizeaza softul antiplagiat? Adrian Curaj: Nu poate sa-l analizeze. Numai ca sunt produse recunoscute international sau produse dezvoltate in tara care, in comparatie cu software-urile recunoscute international, dau rezultate foarte bune. Un astfel de software nu poate veni de oriunde si pus oricum De acum încolo, reprezentanții studenților vor putea asista în calitate de observatori la ședințele Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), a anunțat astăzi ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință de presă.Aceasta este una din modificările care vor fi aduse CNATDCU printr-o Hotărâre de Guvern Nici un program antiplagiat, lege sau comisie nu pot face ceea ce trebuie să facem noi, în comunitatea noastră. Faptul că problema plagiatului a ajuns atît de sus pe agenda publică ajută, acum cîțiva ani nu se discuta despre copiat, despre combinațiile CTRL+C și CTRL+V de pe tastatură MINISTERUL EDUCATIEI CERCETÄRII Nr. 117/1503.2021 CONFERINTA NATIONALÄ SECTIUNILE PROGRAMUL CONFERINTEI afisate pagina pe desfäsurare Programul de conferintei si linkurile de conectare vor verificate utilizând un program de antiplagiat

Ministerul Educatiei a cumparat un sistem anti-plagia

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării. Str . Mendeleev, nr. 21-25, cod 010362, sector 1, Bucureşti, România +4021 312.66.17 | office@research.gov.r MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE $1 MEDICINÄ VETERINARÄ DIN Raport asupra activitätii doctorale în anul 2014 Programul operational pe 2015 verificatä prin programul antiplagiat, este validatä de conducätorul de doctorat. 5. Pentru fiecare tezä, Scoala doctoralä desemneazä o comisie internä d Chiar daca e vacanta, noul ministru al Educatiei le pregateste niste schimbari elevilor si parintilor. Aceste schimbari nu se refera la clasa pregatitoare si nici de examenele nationale. Clasa zero si bacalaureatul raman aceleasi. In schimb, elevii vor avea manuale virtuale si reguli stricte anti-plagiat În luna ianuarie va fi gata noul mecanism de analiza a tezelor de doctorat. Cel putin, asta sustine ministrul Educatiei, Adrian Curaj. Acesta a declarat în exclusivitate pentru Realitatea TV ca a decis sa revoce Consiliul de Etica din cauza lipsei de încredere a acestei comisii

Sistem antiplagiat de 12 milioane de lei

(2) Anual, pe baza Ordinului Ministrului Educatiei Nationale 9i a Hotärârii Senatului Universitätii 1 Decembrie 1918 Alba lulia, se scot la concurs locuri forma cu frecventä, cu finantare de la bugetul de stati sau cu taxä. Art. 3. - Studiile universitare de doctorat organizate de I-JAB sunt de tip stiintific s Ministerul Educaţiei vrea să lanseze la începutul anului viitor mult aşteptatul soft antiplagiat, însă tezele de doctorat susţinute până la această dată nu vor fi verificate. Ministerul Educaţiei vrea să lanseze din 1 ianuarie 2016 un soft naţional antiplagiat care să fie folosit de toate cele 186 de şcoli doctorale din cadrul universităţilor româneşti, atâ MINISTERUL EDUCATIEI CERCETÅRII I AGecrge din BACÄU, Str. Pictor Aman nr. 96, Cod postal 600164 Tel: 0234-562.600, Fax: 0234-516.448, cod fiscal 907755 Programe postuniversitare de reconversie profesionalä Educatie tehnologicä (Il) Facultatea de Stiinte Medicale Comportamentale Cuantumul taxei de 800 lei 800 lei 800 lei 800 lei 800 lei Cuantumul taxei de 2000 lei/an - Studii universitare de licentä Educatie fizicä sportivä Kinetoterapie Motricitate Specialä anul 1, 11 11 Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Mircea Dumitru acorda un interviu agentiei de presa Mediafax, in Bucuresti, marti, 19 iulie 2016. Mircea Dumitru a instaurat o politică fermă antiplagiat și a impus ca temele elevilor pentru acasă să nu le acapareze mai mult de două ore zilnic. A organizat și concursuri pentru.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, doreste ca examenul de Bacalaureat să fie sustinut intr-o singură zi, pe calculator. Noi sperăm ca intr-un viitor să putem avea, spre exemplu, un examen de Bacalaureat care să fie sustinut in aceeasi zi, cu pauze intre discipline, cu pauze intre probe, in asa fel incat să putem verifica achizitia de competente de comunicare, de competente digitale. Ministerul Educației și Cercetării lansează o campanie de informare pentru elevi și profesori pentru a se feri de infecția provocată de Covid-19 (coronavirus). Sfaturile sunt valabile pentru toți cetățenii români. Spălatul pe mâini de mai multe ori și curățarea suprafețelor cu dezinfectanți sunt esențiale Anul 2012 a fost cel mai bun pentru persoanele care si-au obtinut doctorate în diverse domenii. Potrivit unei centralizãri a Ministerului Educatiei, în anul 2012 au fost obtinute, la nivel national, 6258 de titluri de doctor, în timp ce în anul 2016, numãrul celor care au obtinut aceastã certificare a fost de doar 2011 TIMISOARA. Peste o mie de cadre didactice si cercetatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, precum si 16.000 de studenti de licenta, master si doctorat beneficiaza de un program nou, antiplagiat. Asadar, incepand cu acest an universitar, Universitatea de Vest din Timisoara implementeaza solutia antiplagiat Turnitin, liderul mondial in prevenirea.

PLAGIAT Cinci instrumente online pentru detectarea

Sistemantiplagiat.r

Un sistem antiplagiat va fi introdus în universități de

Documentele încărcate și verificate de utilizatorii individuali nu rămân salvate în baza de date. Pentru a utiliza serviciul ca utilizator individual, trebuie să: Finalizaţi procedura de înregistrare gratuită; Vă conectaţi la sistem folosind adresa de e-mail utilizată la înregistrare şi parola primită pe e-mail; Încărcați. Verificarea antiplagiat 6. Susținerea lucrărilor de licență/disertație. 7. Evaluarea lucrărilor de licență/disertație. Programul de studiu Pedagogia învățământului primar și preșcolar - nivel licență din cadrul examenelor de finalizare studii stabilit prin ordin al ministrului MEN și în acord cu Regulamentu Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem antiplagiat pentru tezele de doctorat In Universitatile din Romania o idee originala e scumpa la vedere. O spun si oficialii din Educatie care s-au decis sa puna capat..

• Ordinul nr. 6100 din 14 decembrie 2020 privind modificarea anexei la Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3.475/2017 pentru aprobarea Metodologiei de inscriere si înregistrare a calificărilor din învățământul superior în Registrul Național al Calificărilor din Invațământul Superior (RNCIS). 5.4 audiere pe zoom, dar programul de la serviciu nu i-ar fi permis sä participe. RESPINS, anterior rulärii antiplagiat a lucrärii, în cazul în care studentul nu si-a îndeplinit consiliul de eticä de pe lângä Ministerul Educatiei si Cercetärii, într-un termen de 15 zile de la dat Tcad ministerul educatiei si cercetarii universitatea din bucuresti facultatea electronica si telecomunicatii catedra tehnologie electronica si fiabilitat Licență. Master. Studii Doctorale. Studii Postuniversitare. Programe de formare. Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Existenţa Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti desfăşurată de-a lungul a nouă decenii se confundă şi se împleteşte cu cea a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport. MINISTERUL EDUCATIEI CERCETÅRII UNIVERSITATEA OVIDIUS DIN CONSTANTA Bd. Mamaia nr. 124, 900527 Constanta, Romania Tel./Fax: +4 0241 606.407, +4 0241 606.467 E-mail: rectorat2@univ-ovidius.ro Web page: www.univ-ovidius.ro METODOLOGIE PROPRIE .UOC 1990-202

Ministerul Educației face zid în jurul portalului antiplagia

ministrului educatiei nationale cercetärii §tiintifice nr. 6.125/2016 privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare a examenelor de licentä/diplomä disertatie, Carta ASE precum Legea nr. 206 din 27 mai 2004 privind buna conduit Carlotta, cu restituirea integralä a taxei de specializare, în baza adresei Ministerului Educatiei Nationale nr. 112918/CMJ/27.02.2017, înregistratä la Universitatea de Medicinä Farmacie Victor Babe$' din nr. 3031/03.03.2017. 22. Se aprobä anularea deciziei de primire la studii (specializare) nr. 518/17.01.2017, emisä pe numel

MINISTERUL EDUCAȚIEI ȘI CERCETĂRII. sesiune de informare despre verificarea antiplagiat, în cadrul căreia studenții au primit detalii Proiectul de cercetare MIMY este finanțat prin programul CE HORIZON 2020, prin GA 870700 Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, Cseke Attila, a semnat 21 contracte de finanţare, în valoare totală de 67.795.152,62 de lei, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA

Ministerul Educatiei da 3,5 milioane de euro pe un sistem

CNATDC

ASE va pune la dispozitie urmatoarele: informatii complete despre Admitere 2021 gasiti pe pagina admitere.ase.ro; pentru informatii curente, noutati urmariti-ne pe FB ASE, pe Instagram si pe grupul de Admitere 2021; Call center - tel.: 021.319.19.00/01 int.: 306, 360, 645, 723, 724 si 725; 0372.117.817/18/19 (intre orele 8.00 - 16.00); Online. După ce și-a rezervat în noua legislație dreptul de a retrage titlul de doctor în caz de plagiat, amânând în 2 martie acordarea acestei atribuții universităților, ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a aprobat marți, prin ordin, noul regulament al CNATDCU, cu o nouă tergiversare: înființarea câte unui Comitet de selecţie pentru fiecare din cele 35 de comisii de specialitate ale. Programe doctorale mai bune. Şcoala doctorală în sprijinul cercetării în context european. Beneficiar: Universitatea Politehnica din Timisoara 2010-2013. Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Axa prioritara 1:Educatie si formare profesionala initiala de calitate in sprijinul dezvoltarii si. Ministerul Educatiei va acorda peste 118.000 de burse elevilor de liceu. burse americane Ministerul Educatiei a anuntat, luni, ca in anul scolar 2012-2013 vor beneficia de bursa Bani de liceu, in valoarea de 180 de lei, 118.582 de elevi de finalizare a studiilor, numai cu aprobarea Ministerului Educatiei Cercetärii. Art. 12. (1) Comisiile de examen se stabilesc pentru fiecare program de studii, prin decizia Rectorului, la propunerea Consiliului Facultätii de Horticulturä sunt formate din minimum 3 (trei) membri, cu gradul profesional de cel pulin de lucräri/lector, cu titlu

Examenele promovate în cursul stagiului Erasmus vor fi echivalate în cadrul facultăți, (Conform Ordinul Ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 3223 din 8 februarie 2012 pentru aprobarea Metodologiei de recunoaștere a perioadelor de studii efectuate în străinătate) Jurnalista Emilia Șercan, care a dezvăluit plagiatul în cazul doctoratelor fostului vicepremier Gabriel Oprea și a actualului ministru de Interne Petre Tobă, îl acuză pe ministrul Educației, Adrian Curaj, de blat mizerabil cu clica plagiatorilor din România, după ce acesta a dezvăluit într-un interviu pentru Hotnews că responsabilitatea rezolvării acuzațiilor de. Legislatie. Legea Educatiei Nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare (Sectiunea 12, Ciclul III - Studii universitare de doctorat, art. 158, 159 si 160-170). Hotararea Guvernului Romaniei nr. 681 din 29 iunie 2011 privind aprobarea Codului studiilor universitare de doctorat, cu modificarile si completarile ulterioare. Urmează zile grele pentru studenții de la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia care vor avea de susținut lucrări de licență, de dizertație, doctorat etc. Unitatea de învățământ s-a dotat cu un sistem antiplagiat pentru a depista dacă există surse de inspirație pe care absolvenții și le însușesc ca propria creație intelectuală

Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem antiplagiat pentru tezele de doctorat Marti, 29.10.2013, 19:33 Mircea Badea: În curând o să-şi dea oamenii lucrare de doctorat în cadrul legislativ privind condiţia câinelui comunitar în Români În acest sfârșit de săptămână, pe 17-18 martie, la Sala Palatului din București are loc ediţia cu numărul 22 RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud-Est aduce în atenția vizitatorilor informații despre peste 8000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat și doctorat de la peste 100 de. Consiliul general al CNATDCU recunoaste ca sefa DNA a copiat 20 de pagini din 400, incalcand etica, dar a decis sa nu ii retraga titlul de doctor intrucat, vezi Doamne, pedeapsa ar fi una excesiva si neadaptata in raport de faptul ca doar 4% din teza e plagiata. Furtul, chiar si marun Ironic. PSD iniţiază o lege antiplagiat Tezele de doctorat, lucrările de masterat și lucrările de licență de la universitățile de stat ar putea fi stocate într-un Registru Electronic, care să poată fi accesat de oricine, gratuit, potrivit unui proiect de lege iniţiat de deputatul PSD Mihai Sturzu

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a declarat miercuri seară că a solicitat să fie evaluate toate tezele de doctorat care au fost realizate la Academia de Poliţie. În conformitate cu articolul 216 alineatul 2 din Legea Educaţiei Naţionale, am decis şi monitorizarea acestei Academii de Poliţie, pentru că trebuie să vedem exact din perspectiva [ Ministerul Educatiei cumpara un sistem antiplagiat de 12,5 milioane de lei! NATIONAL Iepurasul de Paste si prietenii lui au pregatit surprize pentru toti copiii, la Iulius Town Timisoara 19 MARTIE 2010 de Stefan Vlaston HotNews.ro Vineri, 19 martie 2010, 15:40 Cea mai Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a declarat că a solicitat să fie evaluate toate tezele de doctorat care au fost realizate la Academia de Poliţie. În conformitate cu articolul 216 alineatul 2 din Legea Educaţiei Naţionale, am decis şi monitorizarea acestei Academii de Poliţie, pentru că trebuie să vedem exact din perspectiva noastră, a MEC, ce se întâmplă. PROGRAME DE STUDIU. * Sursa. 71 programe de licență. 60 programe de masterat. 15 domenii de doctorat. 90 conducători de doctorat. 637 cadre didactice. 24 centre de cercetare. Mai multe informații

Formulare pentru concursul de admitere la doctorat. Fişa de înscriere la concursul de admitere: Proces-verbal de la proba de specialitate; Cererea pentru recunoaştere în vederea admiterii la studii de doctorat, destinată cetăţenilor altor state membre ale Uniunii Europene sau ale Spaţiului Economic European respectiv care sunt din Confederaţia Elveţiană şi cetăţenilor. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a cerut Ministerului Apararii si Ministerului pentru Resurse Umane sa elaboreze pana la sfarsitul anului un program patriotic de educatie a apararii tarii, care sa fie preluat apoi in programa nationala a scolilor din Ungaria, scrie Deutsche Welle . Galati: Ruinele campusurilor scolare, abandonate de 10 ani programe de studii identice acreditate sau autorizate provizoriu din alte institutii de aprobarea Ministerului Educatiei Nationale. F 422.2014.Ed.2 Document public. iwvEuiuni vnw«Vi»sOTV-e REGULAMENT soft antiplagiat, Tn conformitate cu procedura specifica adoptata la nivelul universitatii. Institutul Central de Cercetare Ştiinţifică şi ROMDIDAC invită cadrele didactice, bibliotecarii şi studenţii Universităţii Spiru Haret să participe joi, 21 mai 2020, de la ora 18.00, la o sesiune online de instruire pentru utilizarea bazei de date ştiinţifice EBSCO Academic Search Complete Ministerul Educatiei a anuntat ce decizie a luat in calcul abia la un an de la verdictul dat de Universitatea din Bucuresti, in martie 2013, si asta la solicitarile insistente ale presei: Ministerul Educatiei a respins raportul Universitatii din Bucuresti, care a concluzionat ca Victor Ponta a plagiat, si a avizat favorabil hotararea Consiliul. Policy brief. Didactica Pro, nr. 2 (96) 2016 Rezumat: Studiul conţine un rezumat esenţializat al documentelor de politică educaţională din R.Moldova care vizează, direct sau indirect, resursele educaţionale deschise (RED), cu scopul de a aduna argumente legate de necesitatea şi utilitatea lor pentru diverşi actori educaţionali.Sînt prezentate: contextul oficial, avantajele şi.